Fjernelse af graffiti på bygninger

Dan Ren Service sletter alle spor. Hvis graffiti ikke fjernes i tide, og med de rette teknikker, kan det give varige skader på bygningens overflader. Vi tilbyder grundig og professionel fjernelse af graffiti til konkurrencedygtige priser i blandt andet Esbjerg, Varde, Kolding og omegn.

Slet alle spor med rettidig omhu

Med rettidig omhu kan du spare mange penge på både selve graffitifjernelsen og det efterfølgende vedligehold. En væg med graffiti kan endvidere invitere andre graffitimalere til at male over og dermed gøre det endnu mere omfangsrigt at fjerne.


Hos Dan Ren Service har vi mere end 25 års erfaring inden for rengøring og fjernelse af graffiti, og vi har gennem tiden uddannet medarbejdere til at mestre vores mobile hedvandsanlæg, samt den kemi der skal bruges for effektivt at fjerne graffitien.


Efter vores graffitirens tilbyder vi at imprægnere overfladerne med det, vi kalder ”AntiGraffiti”, som både gør overfladerne modstandsdygtige over for fremtidig snavs og graffiti. Skulle der komme graffiti i fremtiden, vil det være muligt at fjerne med varmt vand. En ”AntiGraffiti”-behandling kan også bruges, før uheldet er ude, i forbindelse med nybyggeri eller facaderens.

Kort sagt

  • Hurtig og effektiv graffiti-fjernelse sletter alle spor
  • Kompetent og veluddannet personale
  • Hurtig udrykning sikrer minimum skade på både bygning og miljøet
  • Efterfølgende AntiGraffiti-behandling giver let afrensning i fremtiden.

Vi tænker på både miljøet og bygningen ved fjernelse af graffiti

Med vores mere end 25 års er faring og løbende udvikling i ryggen anvender vi de seneste teknikker inden for fjernelse af graffiti, som skåner både bygningens overflader og miljøet mest muligt.


Før vi renser en bygning for graffiti, tages beskaffenheden heraf til overvejelse for at vælge den teknik, som på samme tid er mest effektiv og skånsom. På denne måde sikres det, at bygningen ikke skades i processen.


Graffitirens - vi rykker hurtigt ud

Har du et akut problem med graffiti, tilbyder vi at rykke hurtigt ud og udføre graffitirens, så din bygning fremstår ren og præsentabel.

Få et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti i dag

Er din bygning i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn blevet udsat for graffiti, tilbyder vi hurtig og effektiv fjernelse heraf. Kontakt os nu på telefon 70 70 13 43 eller e-mail info@danrenservice.dk og få en pris på din opgave. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på graffitirens.

Kontakt os nu

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af