Grundig håndværkerrengøring ved nybyggeri

I forbindelse med nybyggeri og anden håndværkerarbejder tilbyder vi totalrengøring. Vi fjerner støv, skidt og klistermærker, så din bygning står klar til indflytning.

Håndværkerrengøring på byggepladser, i virksomheder og i hjemmet

Hos Dan Ren Service tilbyder vi rengøring efter håndværkere til en attraktiv pris, så dit byggeprojekt er skinnende rent.


Med mere end 25 års erfaring inden for håndværkerrengøring ved vi, hvordan man effektivt fjerner støv, snavs og rester fra alle overflader, hjørner og kringelkroge.


Ved at bruge Dan Ren Service til slutrengøring optimerer du ikke blot afslutningen af projektet, du lader også håndværkerne gøre det, de er bedst til, og os gøre det, vi er bedst til.

​Kort sagt

  • Effektiv håndværkerrengøring, der efterlader et skinnende rent resultat
  • Miljørigtig rengøring uden at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet
  • Veluddannede og kompetente medarbejdere
  • Mere end 25 års erfaring​

Kvalitet, effektivitet og miljørigtighed

Det er et velkendt problem, at håndværkere efterlader spor efter deres arbejde. En håndværkerrengøring fra Dan Ren Service kunne f.eks. inkludere:

  • Grundig rengøring af alle rum
  • Afrensning og pudsning af alle vinduer indvendigt og udvendigt
  • Afrensning og rengøring af toiletter.

Derudover kan vi også tilbyde skurvognsrengøring. ​


Omfanget af slutrengøringen afhænger naturligvis af omfanget af byggeprojektet udført af håndværkerne, samt hvor meget de har støvet og svinet. Som udgangspunkt færdes håndværkere i alle rum i forbindelse med et byggeprojekt, så vi anbefaler naturligvis en totalrengøring af vægge, gulve, vinduer og badeværelser. Når vi er færdige, kan du roligt flytte ind.

Når vi udfører håndværkerrengøring er der oftest tale om store mængder støv og skidt som det største problem. Hos Dan Ren Service er vi opdateret med de seneste teknikker inden for miljørigtig rengøring, som giver os mulighed for at arbejde effektivt og aflevere et skinnende rent resultat.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring

Har du et forestående eller igangværende byggeprojekt i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring.

Ring på telefon 70 70 13 43 eller skriv til vores e-mail info@danrenservice.dk

Kontakt os nu

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af