​Klinikrengøring udføres med stor erfaring og grundighed

​Har du brug for grundig og professionel rengøring af din klinik i Esbjerg, Vejen, Kolding eller omegn, så er du kommet til det rette sted. Hos Dan Ren Service udfører vi nemlig omhyggelig klinikrengøring, og vi gør bl.a. rent hos:

  • Tandlæger
  • Læger
  • Fysioterapeuter
  • Kiropraktorer
  • Andre klinikker

​Skal vi også hjælpe dig med klinikrengøring?

Vi overholder høje hygiejniske krav

Det er særdeles vigtigt, at hygiejnen er i top, når det gælder klinikker, og det gælder både, når det kommer til patientsikkerheden, og når det kommer til brugeroplevelsen. Vi har gennem mange års arbejde med klinikrengøring fået den nødvendige erfaring og grundighed, som der skal til, når de høje hygiejniske krav skal overholdes. Du kan derfor være sikker på at få udført grundig og korrekt hygiejnisk rengøring, hvis du lader os stå for din klinikrengøring.

Vi udfærdiger en rengøringsplan i samarbejde med dig og i overensstemmelse med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR). 

​Serviceleder Kate Vagtborg kender alle retningslinjer​.

Kontakt os og hør mere om vores klinikrengøring

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores klinikrengøring. Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop den rengøringsløsning, du har behov for i din klinik, står vi også gerne til rådighed.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 70 13 43, men du kan også skrive til vores e-mail info@danrenservice.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

​​

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af