rykker ud med kort varsel

hurtig og effektiv rengøring

25 års erfaring

rengøring efter dine ønsker

Rengøring siden 1993​

​Hvorfor vælge Dan Ren Service A/S?

Erfaring og konstant fokus på kvaliteten gør Dan Ren Service til et sikkert valg af partner til rengøring

Rengøring er et fag, der stiller store krav til personalet på alle niveauer. Grundig uddannelse er vigtig. Det samme er ledelsen og den virksomhedskultur, der sikrer et højt og stabilt kvalitetsniveau i det daglige. Dan Ren Service har været i branchen siden 1993, og vi har for længst gjort op med os selv, at vi både er og ønsker at blive opfattet som en seriøs og professionel samarbejdspartner.

Om Dan Ren Service A/S

Præcise aftaler

Som professionel rengøringspartner sikrer vi, at vi har præcise aftaler, der definerer, hvad, hvornår og hvor, vi gør rent. Og så kan du trygt stole på, at sådan bliver det. Samtlige servicemedarbejdere kender kravene og ser det som en naturlig del af arbejdsdagen, at servicelederen kommer på kontrolbesøg. Besøgene ender i en detaljeret rapport, der dokumenterer kvaliteten – samt afslører og udbedrer eventuelle mangler i forhold til det, vi har aftalt med kunden.

Ansvarlig virksomhed

Dan Ren Service er medlem af DI Service og følger Serviceoverenskomsten mellem DI Overenskomst II 3F Privat Rengøring, Service og Restauration.

Vi har medarbejdere, der er uddannede som mentorer, de hjælper os til at gennemføre integrationen af nydansk arbejdskraft. Som sådan er Dan Ren Service med til at løse en stor og afgørende udfordring for Danmark. Det er vi glade for. Især fordi vi oplever, at alle vores medarbejdere løser sine opgaver dygtigt og ansvarsbevidst – uanset hvor de kommer fra i verden.

Når du køber rengøring hos Dan Ren Service, får du en virksomhed, der har styr på tingene. Vi bruger ikke underleverandører og har orden i papirerne.

I et samarbejde med os, er der ingen risiko for, at din virksomhed får negativ omtale pga. uorganiseret arbejdskraft, herunder kommer i det offentliges søgelys.​

​Tlf. 70 70 13 43

CVR: ​21778591