​Et fællesskab med
​højt til loftet!

"Tilfredse og kompetente medarbejdere skaber glade kunder"

John F. Lindquist, direktør

​Hos Dan Ren Service gør vi meget ud af at sørge for, at alle medarbejdere er en del af fællesskabet. For det er i fælles flok, vi når de bedste resultater.

Det er i fællesskab, vi har sørget for, at 98% af vores kunder var tilfredse eller meget tilfredse

i 2017 – og det er i fællesskab, vi skal sikre at det tal bliver endnu højere i fremtiden. Vores mål er derfor at:

  • holde det høje niveau på den interne og eksterne uddannelse af medarbejdere
  • bibeholde kvalitetstjek og den gode dialog mellem serviceledere og kunder
  • sikre, at vi fortsat lever op til Servicenormen og Dansk Standard
  • holde en høj moral blandt medarbejderne
  • fortsat have fokus på miljøvenlig rengøring

Disse mål skal opretholdes med en bred palet af rengøringsservices for at kunne bibeholde

vores status som en seriøs samarbejdspartner med fokus på kvalitet.

Medarbejderne i centrum

Vores medarbejdere er vores ansigt udadtil. Derfor er det centralt for os at sørge for, at de er glade for at komme og være på arbejde hos Dan Ren Service, og ikke mindst, at de har de kompetencer, det kræver at leve op til de høje kvalitetsstandarder, vi og vores kunder har.

For at holde den høje moral og gode humør blandt vores medarbejdere, søger vi flere gange årligt for, at de bliver rystet godt sammen til arrangementer.

Alle vores medarbejdere er naturligvis ansat efter gældende overenskomst. Desuden tilbyder vi alle medarbejdere interne og eksterne uddannelser og kurser inden for de specialer, vi tilbyder hos Dan Ren Service.

Med et godt arbejdsmiljø mener vi...​

​... at vores medarbejdere har alle de bedste forudsætninger for at have et langt og godt arbejdsliv i en branche, der indebærer hårdt fysisk arbejde.

Vi sørger derfor for, at vores medarbejdere altid har det fornødne udstyr til at udføre den enkelte opgave så skånsomt som muligt. Det kunne f.eks. være justerbare redskaber, handsker og beskyttelsesudstyr i den rette størrelse.​

Vi instruerer endvidere alle medarbejdere i brug af de rette arbejdsstillinger og skånsomme rengøringssystemer.

Til sidst sørger vi naturligvis altid for at købe miljøvenlige rengøringsmidler, som er så skånsomme

som overhovedet muligt for både vores medarbejdere, miljøet og kunders inventar.​

Siden virksomhedens start i 1993 har vi gjort rent for kunder i hele Esbjerg Kommune,

Kolding, Varde og resten af Syd- og Midtjylland.​

​Selvom Dan Ren Service på mange måder har udviklet sig over de seneste 25 år, har vi dog hele

tiden holdt fast i vores grundværdier:

  • Vi skal altid kunne gå fra et stykke arbejde med en god smag i munden.
  • Vi vil gå langt for at sikre glade kunder.
  • Vi skal gøre vores bedste for at have hurtig udrykning, når det er nødvendigt.
  • Vi vil altid aflevere et rent resultat til tiden.
  • Vi vil altid have fokus på miljørigtig rengøring.

​Disse 5 grundværdier har bragt os fra 1993 til i dag. I tidens løb er vi vokset og har derfor også fået en administrativ afdeling, der sørger for at vores medarbejdere kommer til de rigtige opgaver på de rigtige tidspunkter, at vores kunder altid kan fange os inden for vores telefontider, og at vores arbejdsmiljøkultur bibeholdes.

​John F. Lindquist

John F. Lindquist er ejer og direktør hos Dan Ren Service A/S og har været det siden 2013, men livet som selvstændig startede mange år tidligere – nemlig i 1979.

John’s filosofi:

”Det har altid været vigtigt for mig at drive en virksomhed, hvor arbejdsmiljøet har været i fokus. Mine medarbejdere er mit største aktiv – og de skal have det godt.

Når den forudsætning er opfyldt, har både de og jeg overskud til at skabe god service for kunderne.

Det ser jeg som opskriften til succes i enhver virksomhed.”

Først som hobby

I 1979 startede John sin første forretning, John’s Vinduespolering, hvor han lavede en aftale med sin far om at polere hans vinduer mod at få det fornødne udstyr. Således startede en 4-årig karriere som vinduespudser for private efter skoletid – på knallert.

Efter et år på udveksling i USA kom han hjem til Danmark for at starte på Handelsskole og startede i den forbindelse Vestjydsk Vinduespolering, hvor han pudsede vinduer for både private og erhverv. I denne omgang blev virksomhedens kompetencer udvidet til også at gå op i højden, fordi han i mellemtiden havde fået kørekort og installeret en stige på taget af sin mors bil. Arbejdet foregik efter skoletid og i weekenderne – og

​Nu som fuldtids

I sommeren 1985 stod han som handelsstudent og valgte at drive virksomheden på fuld tid. Han flyttede hjemmefra, købte en bil og sprang ud i et liv som selvstændig med begge ben, som vinduespudser og rengøringsmand for private og erhverv. Denne virksomhed voksede fra at være John som ejer og hans bror som eneste medarbejder til at have 25 ansatte. Efter 9 år i Vestjydsk Vinduespolering & Rengøring, opkøber John rengøringsvirksomheden RoBi af Ove Mortensen i 1994 og fusionerer det med sin egen virksomhed. Således blev John ejer af Esbjergs største privatejede virksomhed inden for vinduespolering, rengøring, skadeservice, asbestsanering osv.

I 2002 sælges vinduespoleringsaktiviteterne fra og kontraktrengøringsafdelingen i RoBi fusioneres med Dan Ren Service A/S og bliver dermed det største privatejet rengøringsfirma i Esbjerg. 

Ejerskabet fordeles med Ole G. Møller (EVR) og John, som ansætter Lis Kristiansen til at lede virksomheden. Sideløbende udvikles ROBI til i 2007 at blive Skadesservice Danmark A/S. Her blev John hovedaktionær og blev i den forbindelse driftsdirektør. Virksomheden havde dengang 11 afdelinger med i alt 180 medarbejdere, som rykkede ud 24 timer i døgnet, 365 dage om året i hele Danmark inden for 60 min.

Efter 6 år på posten valgte han at træde af som ejer og driftsdirektør for at blive fuldtids adm. direktør i Dan Ren Service, hvor han også sidder i dag.

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af