​Servicenormen

Servicenormen​

​Hos Dan Ren Service A/S følger vi den servicenorm der er blevet fastlagt af SBA (ServiceBranchens Arbejdsgiverforening). SBA er en organisation under DI (Dansk Industri – privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation), hvis formål er at understøtte virksomheder inden for rengøring og andre serviceerhverv.


Dan Ren Service A/S har forpligtet sig til at levere højt kvalificerede ydelser baseret på nogle klart definerede normer og metoder. Blandt andet derfor er vi værd at samarbejde med og er samtidig en virksomhed der er værd at arbejde i. Desuden er vi en virksomhed, man kan have tillid til og stole på – såvel som kunde, medarbejder, myndighed og samfund.

Servicenormen er et værktøj vi bruger til at dokumentere, at vi er en seriøs virksomhed der tager ansvar. Når vi har valgt at bruge Servicenormen som værktøj, er det fordi den i fremtiden skal fungere som et vigtigt argument når man skal vælge leverandør. Derfor gør vi en stor indsats for at imødekomme de krav der stilles til virksomheden i forbindelse med Servicenormen.Klik her hvis du vil vide mere.

Det er Dansk Standard som løbende kontrollerer om vi overholder de retningslinjer som er sat for at man kan være med i Servicenormen.

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af