Skurvognsrengøring af en eller flere skurvogne

Vi sørger for rene og ordentlige forhold, imens håndværkere bor i skurvogne, herunder løbende skurvognsrengøring samt slutrengøring såvel som levering og opfyldning af forbrugsprodukter – toiletpapir, håndsæbe, aftørringspapir.

Styr på skidtet giver ro til dine håndværkere

Giv dine medarbejdere fornøjelsen af at spise deres madpakke i et rent lokale, gå på rene toiletter og bade i rene baderum, imens de bor i deres skurvogne.


Hos Dan Ren Service kan du bestille et abonnement på løbende skurvognsrengøring af enkelte skurvogne og hele skurvognsbyer, hvor vores servicemedarbejder f.eks. kommer en gang ugentlig og gør rent samt fylder op af forbrugsprodukter. Der kan også bestilles en enkelt rengøring, hvor vores servicemedarbejder gør rent i det ønskede antal skurvogne.


Med få ord: Vi tager hånd om alle serviceopgaver på dine håndværkerfaciliteter på byggepladsen, ligesom vi også tilbyder almindelig håndværkerrengøring..

Kvalitetsarbejde holder din medarbejdere rene

Når du bruger Dan Ren Service som total- eller enkeltserviceleverandør på byggepladsens skurvogne, kan du være sikker på et arbejde udført i højeste kvalitet. Med vores mere end 25 års erfaring i ryggen og kompetente medarbejdere, som er uddannet inden for området, udfører vi vores skurvognsrengøring med stor professionel stolthed. Dermed er du sikker på at dine medarbejder kan holde sig rene under hele perioden på byggepladsen.


Vi tilbyder vores kompetencer som totalleverandør og enkeltleverandør på byggeprojekter, der inkluderer alt fra få skurvogne til store skurvognsbyer, så du og dine medarbejdere kan holde fokus på det, I er bedst til – nemlig byggeprojektet.

Miljøet i centrum

På rengøringsmidler, rengøringsteknikker såvel som forbrugsprodukter har vi fokus på effektivitet og miljørigtighed. Vi bruger altid de mest hensigtsmæssige teknikker og midler, så vi efterlader så lille et aftryk som muligt på miljøet og kundernes faciliteter.

​Kort sagt

  • Totalservice på skurvognsrengøring samt levering & opfyldning af forbrugsprodukter
  • Veluddannet og kompetent personale
  • Fokusér på det, I er bedst til: byggeprojektet, og lad os om rengøring og vedligehold af skurvogne.​

​Få et uforpligtende tilbud på skurvognsrengøring

Har du et forestående byggeprojekt med enkelte skurvogne eller hele skurvognsbyer i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på skurvognsrengøring og forbrugsvarer. Ring på telefon 70 70 13 43 eller skriv til vores e-mail info@danrenservice.dk.

Kontakt os nu

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af