Vi tilbyder
​solid rengøring

Siden vores start i 1993 har vi løbende bygget på vores kompetencer og kan derfor i dag tilbyde en bred pallet af rengøringsservices til vores kunder:

​Vi er specialister i miljøvenlig kvalitetsrengøring

Selvom vi tilbyder mange forskellige typer rengøring, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Hos Dan Ren Service gør vi nemlig en dyd i at kunne være stolte af et udført stykke arbejde. Det er noget, vi bruger meget energi på at sikre at alle vores medarbejdere skal føle før de forlader lokationen.

Desuden har vi et mål om altid at give realistiske tilbud, som vi kan overholde, og en statistik fra 2017 siger at 98% af vores kunder var tilfredse eller meget tilfredse. Denne statistik er en afspejling af mange års erfaring.​ Det er nemlig på den vi trækker, når vi skal give tilbud og tidspunkt på en opgave – hvad enten vi skal køre ud i Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen eller Kolding.

Det er netop den filosofi, der har gjort os til specialister i kvalitetsrengøring. For at oprette den status sørger vi altid for grundig uddannelse af vores medarbejdere samt løbende tilbud af kurser inden for deres og vore andre rengøringsspecialer. Hermed sørger vi altid for, at vores medarbejdere har styr på den seneste udvikling på markedet inden for miljøvenlige rengøringsteknikker og rengøringsmidler.

Hurtig udrykning!

En af vores kernekompetencer er at kunne rykke hurtigt ud til opgaver, når det kræves, uden at gå på kompromis med kvaliteten af den rengøring, vi udfører. Der kan være mange årsager til at hurtig udrykning er påkrævet; f.eks. grim graffiti på en bygning, en lejlighed, der er ved at falde fra hinanden og skal gøres rent NU eller måske blot en vinduespolering, der er glemt før et vigtigt event.

Vi rykker ud i hele Syd- og Midtjylland, herunder Kolding, Varde, Ribe, Vejen, Esbjerg og omegn.

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af