Gulvpleje og
​polisbehandling

Trænger gulvet til en opskuring med efterfølgende polishbehandling, har vi uddannet personale,
​som sørger for at du kan være stolt over at vise din virksomhed frem.

Giv dit gulv nyt liv

Fordi medarbejdere og gæster beholder sine sko på, bliver gulve i virksomheder og på kontorer bliver hurtigere slidt i end i private hjem. Med regelmæssig gulvpleje forlænger du dit gulvs levetid ved at minimere indvirkningen af det daglige slid, det udsættes for.


Hos Dan Ren Service har vi uddannede og kompetente medarbejdere med mange års erfaring inden for gulvbehandling og er derfor altid garant for et skinnende rent resultat inden for:

  • Tæpperens
  • Opskuring
  • Polishbehandling

Den korrekte gulvpleje forlænger gulvets levetid og sikrer desuden, at de fremstår rene og præsentable. Et rent gulv i dine lokaler bidrager til et positivt arbejdsmiljø og giver et godt indtryk på besøgende i din virksomhed.

​Gulvpleje tilbydes oftest som en tillægsservice til erhvervsrengøring (link) i en aftalt frekvens eller ved hovedrengøring (links) som en enkeltstående service.

​Kort sagt

  • Gulvpleje og/eller polishbehandling bør foregå med jævne mellemrum. Få det som tillæg til erhvervsrengøring.
  • Grundig skrubning og rensning af gulve tilbydes især i forbindelse med hovedrengøring.
  • Vores uddannede og kompetente medarbejdere bruger altid miljørigtige produkter til rengøring og behandling af gulve.​

Miljørigtig gulvbehandling af alle gulve

Vi sikrer den bedste, mest skånsomme og miljørigtige gulvpleje, så dine gulve fremstår skinnende og velplejet. Et velplejet gulv giver endvidere en betydelig tidsbesparelse i den daglige rengøring. Hos Dan Ren Service tilbyder vi behandling af bl.a.:


Linoleums- og Klinkegulve – Fremstår dine gulve allerede skinnende, anbefales en polish. Den lægger en beskyttende overflade, som er snavs- og vandafvisende. Trænger dine gulve derimod til at blive gjort grundigt rent, anbefaler vi en opskuring og efterfølgende pleje.


Tæpper – En grundig tæpperens kan fjerne støvmider, kaffepletter og andre urenheder fra dit gulvtæppe, og oftest kommer tæppet til at fremstå som nyt.

​Få et uforpligtende tilbud på gulvpleje -polishbehandling

Ønsker du en fast aftale på gulvpleje, eller har du en enkeltstående opgave i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud herpå.

Kontakt os nu

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af