rykker ud med kort varsel

hurtig og effektiv rengøring

25 års erfaring

rengøring efter dine ønsker

Rengøring siden 1993​

​Hovedrengøring for erhverv i faste aftaler eller ad hoc

Dan Ren Service A/S i Esbjerg nær Varde og Kolding tilbyder vi hovedrengøring for mange forskellige erhverv. Vi er et professionelt rengøringsfirma, som lever op til servicenormen og har en opdateret serviceattest. Hovedrengøring kan indgå i en fast rengøringsaftale, men I kan også ringe efter os, når der er brug en mere grundig rengøring end til hverdag.

Stor erfaring med hovedrengøring siden 1993

Vi kommer i dybden på de steder, hvor der normalt ikke bliver gjort rent. Det kan være afkalkning af badeværelser, men det kan også være lodrette flader. Det kan endvidere være gulve og alle mulige andre steder, hvor der jævnligt bliver gjort rent, men hvor det er nødvendigt med en mere grundig rengøring fra tid til anden. Mange kunder vælger at få udført hovedrengøring en eller to gang om året.

Vi er et professionelt rengøringsfirma, som har stor erfaring med hovedrengøring. Vi bruger naturligvis uddannet personale. Desuden er vi medlem af DI Service, ligesom vi følger serviceoverenskomsten med 3F Privat Rengøring, Service og Restauration.

​Vi tilstræber, at det altid er den samme person, som kommer ud til kunden. Det har den fordel, at det er nemmere at lave fleksible aftaler, når medarbejderen ved, hvad der er vigtigt for kunden.

Kontakt os for at få et uforpligtende rengøringstilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for rengøringsløsninger. Du kan ringe til os på telefon 70 70 13 43 for at få et uforpligtende tilbud på hovedrengøring. Eller du kan skrive til os på john@danrenservice.dk​.​

​Tlf. 70 70 13 43

CVR: ​21778591