Levering af
​forbrugsartikler​

Med løbende levering af forbrugsartikler sikrer vi hos Dan Ren Service, at du aldrig løber tør. Vi leverer kun det der er behov for i din virksomhed eller byggeplads, til en budgetvenlig pris.

Løbende opfyldning

Som en tillægsservice til f.eks. erhvervsrengøring (link) eller skurvognsrengøring (link) tilbyder vi løbende opfyldning af forbrugsprodukter såsom:

  • Toiletpapir og køkkenrulle
  • Papirshåndklæder
  • Håndsæbe og -sprit
  • Måtter
  • Håndklæder / Karklude
  • Hviskestykker

Dan Ren Service sikrer, at du aldrig løber tør, så du og dine medarbejdere kan bruge virksomhedens faciliteter med ro i sjælen.

​Kort sagt

  • Få en fast aftale på levering og opfyldning af forbrugsvarer, så du aldrig løber tør.
  • Ved akut mangel tilbyder vi hurtig levering.
  • Vi tilbyder kun produkter, som er miljørigtige og kan bruges med god samvittighed.​

En økonomisk løsning, der sikrer, at du aldrig løber tør

Med løbende levering af forbrugsartikler fra Dan Ren Service sikrer vi, at der kun bliver leveret lige det, der er behov for – til en absolut budgetvenlig pris.
Rent lav praktisk sørger vores assistent, som kommer og gør rent i din virksomhed eller på byggepladsen, for at kontoret får besked når der er lavvande på beholdningen af forbrugsartikler, så de kan bestille dem. Herefter leverer vores leverandører leverer varerne og fakturerer direkte til dig. På denne måde får du del i vores rabataftaler med vores leverandører, så prisen holdes i bund og du får en budgetvenlig løsning.


Vi elsker faste aftaler

Selvom vi tilbyder engangslevering af forbrugsvarer til vores kunder, er det altid rarest for både vores kunder og os selv, at der er tale om faste aftaler. Med en sådan løsning, løftes der en arbejdsopgave fra dine skuldrer, du får en budgetvenlig løsning og vi sikrer du aldrig løber tør for forbrugsvarer i virksomheden eller på byggepladsen.

​Få del i alle fordelene

Ønsker du en fast aftale på levering og opfyldning, eller har du akut brug for forbrugsvarer i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har med garanti også en løsning til dig.

Kontakt os nu

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af