Persienne-
​og gardinvask​

At persienner og gardiner er støvesamlere, er et velkendt fænomen, og i de fleste hjem husker man da også at vaske dem fra tid til anden – men husker du det også i virksomheden?

Tænk ikke på det

En af vores kernekompetencer er at tænke på rengøringen i din virksomhed, så du ikke behøver at gøre det. Det gælder også jævnlig rengøring af persienner og gardiner, så indeklimaet i virksomheden holdes højt og det er rart at være medarbejder i din virksomhed.


Vi står for nedtagningen, rengøringen og den efterfølgende ophængning.


Frekvensen, vi udfører persienne- og/eller gardinvask med i din virksomhed, afhænger alene af behovet. Oftest spiller virksomhedens branche en rolle, hvor ofte faciliteterne bliver brugt, af hvor mange mennesker samt hvor mange gardiner/persienner, der er tale om.


Sammen med dig finder vi den helt rette frekvens på persienne- og/eller gardinvask for din virksomhed – og så kan du gå tilbage til at glemme alt om det igen, for vi har styr på det.

​Kort sagt

  • Vi rengør din virksomheds persienner og/eller gardiner, så du ikke skal tænke på det.
  • Få en fast aftale, så rengøringen sker jævnligt.
  • Vores medarbejdere er blandt de mest kompetente i branchen.

Rene gardiner og persienner lukker lyset ind

Du har garanteret prøvet det derhjemme – at opleve transformationen af mængden og type af lys i rummet fra beskidte og støvede gardiner og persienner til de nyvaskede. Det friske og rene lys giver god energi og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Hos Dan Ren Service tilbyder vi nedtagning, vask og ophængning af bl.a.:
  • Stofgardiner
  • Persienner
  • Plissé-, lift- og lamelgardiner

​Få et uforpligtende tilbud på persienne- og/eller gardinvask

Har du allerede en erhvervsrengøringsaftale (link) med os, skal du blot kontakte os og fortælle, at du ønsker denne tillægsservice. Har du endnu ikke en aftale med os i forvejen, og holder din virksomhed til i Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os nu

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af