Social
​rengøring​

Hos Dan Ren Service har vi stor erfaring inden for oprydning og totalrengøring i lejligheder og bygninger for særligt udsatte borgere. Vi har det rette udstyr og erfarne medarbejdere, der står klar til at løfte opgaven.

Hvad er social rengøring?

Social Rengøring dækker over den omfattende rengøring i boliger hos specielt udsatte borgere. Nogle af disse boliger kan være stærkt forsømte og misvedligeholdt, og kræver derfor en ekstra kærlig hånd fra kompetente medarbejdere, der ved hvordan man kommer til bunds med mange års skidt, så boligen kan blive egnet til beboelse igen.

Når borgeren stadig bor i boligen

Når der skal gøres rent i et hjem hos en særligt udsat borger kræver det en trænet medarbejder med hjertet på det rette sted. Hos Dan Ren Service ved vi nemlig, at det kan være en stor invasion af borgerens privatliv når vi kommer og skal gøre rent i deres hjem. Derfor går vi meget op i at vores medarbejdere optræder med stor empati og professionalisme samt sikrer, at borgeren føler sig inkluderet i processen. De får bl.a. medbestemmelse på, hvad der skal ud, hvad der skal blive og hvor tingene skal være i hjemmet.


Ved udflytning

Ved udflytningsrengøring kommer vi med den store vogn. Med vores miljørigtige og effektive rengøringsprodukter med under armen, kommer vi i bund og sørger for at lejligheden er klar til indflytning af en ny borger, som dermed kan starte på en frisk.


Ofte vil der være tale om meget udsmidning af efterladte møbler og skrald hvorefter vi vil bruge specielt stærke rengøringsmidler for at sikre, at boligen fremstår ren.

Vi hjælper med rydning og rengøring ved:

  • Dødsfald
  • Ekstreme samlere
  • Fogedudsættelser
  • Konkursboer

​Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for social rengøring i en bolig, og ligger den i Syd- og Midtjylland, herunder Kolding, Varde, Ribe, Vejen, Esbjerg og omegn, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud herpå. Kontakt os nu, så du også kan komme til at se klart ud.

​​

Kontakt os nu

​Se før og efter billeder nedenfor

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af