Rengøring
​på vikarbasis​

Er din faste rengørings- og kontorhjælp på ferie eller er vedkommende blevet syg, står Dan Ren Services kompetente medarbejdere til rådighed på vikarbasis.

Vi fylder hullerne ...

... så din virksomhed forbliver ren og den daglige rutine ikke bliver forstyrret af uvante opgaver.
Har du en fast medarbejder til rengøring, frokostlevering, og/eller klargøring til møder i din virksomhed og er vedkommende ikke tilgængelig i en periode, tilbyder Dan Ren Service at fylde hullet med en af vores kompetente medarbejdere på vikarbasis.


Således bibeholdes den faste rutine på kontoret, med minimal forstyrrelse af din og dine medarbejders hverdag.


De medarbejdere, der bruges til vikarservice, er uddannet på lige fod med de medarbejdere, der bliver brugt til faste aftaler. Du går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af medarbejderen ved at bestille en vikar hos os – tværtimod får du en medarbejder ud i din virksomhed, som kan springe til med det samme og udfører rengøringsopgaverne på lige fod med din ansatte. Det eneste, der kræves, er en gennemgang af rutinen og en arbejdsseddel. Vores vikar møder op i arbejdstøj og har sikkerhedssko med, hvor det er nødvendigt.

​Kort sagt

  • Få en kompetent vikar, hvis din egen rengøringshjælp er væk for en periode.
  • Vi laver faste aftaler og sørger for, at de bliver overholdt på lige fod med vores andre services.
  • Vikarer er uddannet på lige fod med resten af vores personale, så du ikke skal gå på kompromis med kvalitet.​

Et eksempel fra virkeligheden

Et rigtig godt eksempel på hvor denne løsning kan være relevant, er et advokatkontor, der har en fast medarbejder, der sørger for, at der er frokost og kaffe til medarbejdere og møder, og sørger for at der kontoret holdes rent.


Bliver denne person syg eller utilgængelig af andre årsager, kan det blive en omfattende opgave for de eksisterende medarbejdere selv at sørge for, at arbejdsopgaverne bliver udført. Her kan Dan Ren Service’s vikarservice træde til og sørge for at opgaverne bliver udført i samme kvalitet som den medarbejder, der lige nu ikke er tilgængelig.

​En uge, en måned eller et år?

Uanset hvorfor og hvor længe du har brug for vikarservice, står Dan Ren Service til rådighed. Vi tilbyder vikarservice i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på vikarservice.

Kontakt os nu

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af