Polering
​af vinduer​

Med vinduespolering fra Dan Ren Service kan du altid se klart ud ad dine vinduer. Vi tilbyder attraktive faste aftaler i forbindelse med erhvervsrengøring.​

Se klart ud

Når du bruger Dan Ren Service som din leverandør på vinduespolering, sørger vi for, at du altid kan se klart ud ad dine vinduer.


Vinduespolering fås som enkeltstående service, hvis du alene ønsker vinduespolering, men kan også samles med erhvervsrengøring (link) til en attraktiv totalløsning.


Vores kompetente og veluddannede personale kommer ud til dig med en aftalt frekvens og i et aftalt tidsrum og pudser dine vinduer helt rene.

Faste aftaler giver det bedste resultat

Vores mere end 25 års erfaring har gjort det klar for os, at faste aftaler oftest giver det bedste resultat. Vi udarbejder derfor, som ved alle andre rengøringsopgaver, en arbejdsseddel til vores medarbejder, som indeholder hvilke vinduer skal pudses og hvor ofte de skal pudses. På den måde sikrer vi, at vinduerne bliver pudset med den aftalte frekvens, så du altid kan se klart ud, og dine kunder kan se klart ind ad dine vinduer.

Ved enkeltstående opgaver laver vi en aftale om hvilke vinduer, der skal pudses og hvornår de skal pudses. Det kan f.eks. være i forbindelse med en åbning, reception eller lignende, hvor bygningen og dens vinduer skal fremstå fra sin mest præsentable side.

Hos Dan Ren Service tilbyder vi hurtig og effektiv polering af din virksomheds vinduer.​

​Kort sagt

  • Effektiv vinduespolering, så du altid kan se klart ud
  • Faste aftaler, hvor vi kommer ud med aftalt frekvens, giver altid det bedste resultat
  • Vi bruger altid den mest miljørigtige løsning.​

​Få et uforpligtende tilbud på vinduespolering

Ønsker du vinduespolering i din virksomhed, og ligger den i Syd- og Midtjylland, herunder Kolding, Varde, Ribe, Vejen, Esbjerg og omegn, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud herpå. Kontakt os nu, så du også kan komme til at se klart ud.

Kontakt os nu

Følg Dan Ren Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dan Ren Service A/S

Vesterhavsgade 115
​6700 Esbjerg


CVR: 21778591

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 70 13 43

✉ E-mail: info@danrenservice.dk

Vi er medlem af